helgfria vardagar måndag till fredag mellan kl 07:00 och 18:00.
Tjäna utan att ta något ansvar,

VANLIGA FRÅGOR

Vad finns det för fördelar med att bli handelsagent hos Netlit?

Att vara handelsagent hos Netlit ger dig många fördelar, vilket du kommer att upptäcka när du börjar ditt samarbete med oss. Vi erbjuder ett nytänkande och ett ansvarsfritt koncept där du kan tjäna pengar utan ansvar och utan större ansträngning. 

Vad gör en handelsagent?

Du skapar en passiv inkomst genom att värva företagskunder i ditt kontaktnät. När du hittat en potentiell kund som är intresserad så tar vi över och sköter resten av den administrativa processen med att skriva avtal. För varje ny kund ökar dina månadsinkomster.

Varför välja Netlit?

Netlit Solutions skiljer sig från mängden på grund av sitt personliga engagemang gentemot kunder och medarbetare. Netlit har ett proaktivt förhållningssätt och våra medarbetare har en gedigen kunskap och erfarenhet inom IT.

Kan vem som helst bli handelsagent hos Netlit?

Absolut! Så länge du inte bedriver (eller arbetar inom) en konkurrerande verksamhet. Du behöver även ha F-skatt. Om du inte har det så hjälper vi dig med en alternativ lösning. Kanske är du idag deltidsanställd, företagare, frilansare eller studerande och vill utöka dina inkomster? Eller om du är arbetssökande så är detta en ypperlig chans att få in en fot på arbetsmarknaden. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vad innebär en konkurrerande verksamhet?

För att kunna bli handelsagent så får du inte arbeta inom eller driva verksamhet som konkurrerar med Netlit. Detta gäller olika typer av IT-tjänster/service och därtill relaterade produkter. Företag som tillhandahåller molntjänster och IT-support är exempel på konkurrerande verksamheter. Är du osäker på om din verksamhet är konkurrerande får du gärna kontakta oss så kollar vi upp detta.

Kan man arbeta hemifrån som handelsagent?

Självklart! Du väljer själv varifrån du vill arbeta, om det så är hemifrån, på en tropisk strand eller vid skidbacken. Så länge du och dina kunder har tillgång till en stabil internetanslutning kan du förmedla våra tjänster till svenska och europeiska företag.

Vad är det för skillnad mellan handelsagent och återförsäljare?

En återförsäljare har ett mycket större ansvar för hela processen som tex. att förhandla med kunden och skriva avtal. En handelsagent behöver inte ta samma ansvar. En återförsäljare säljer produkten via sitt eget namn medan en handelsagent förmedlar kunden till huvudmannen (Netlit).

Det betyder att som handelsagent kan du tjäna pengar men slipper ansvaret – det tar vi. Är du intresserad och vill veta mer hur det är att vara handelsagent hos oss?

Kontakta oss via detta formulär. Du binder inte upp dig för något.
Vi hör av oss till dig inom 24 timmar.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.