helgfria vardagar måndag till fredag mellan kl 07:00 och 18:00.
Printer
Frågor och funderingar om säkerhet och trygghet gällande din skrivare?
Printer
Frågor och funderingar om säkerhet och trygghet gällande din skrivare?
previous arrow
next arrow

Skrivare som tjänst för dig som företagare

Med non-stopflöde med utskriftsfunktioner får du och din verksamhet tid till att fokusera på det ni är bäst på.

Visst är det frustrerande när tekniska problem förhindrar det dagliga arbetet? Tänk om du får stopp i skrivaren precis när du ska skriva ut ett avtal och kunden väntar i mötesrummet. Känner du igen dig? Skrivare som tjänst har underlättat i många små och medelstora företags dagliga arbete.

Att äga din egen skrivare har länge varit det enda alternativet. Men tänk så tidskrävande det kan vara i kontakten med supporten, innan felet har kunnat identifieras och slutligen åtgärdats. Risken är att det blir en dyr affär med tanke på inköp av färgpatroner, driftstopp och reparationer. Med vår tjänst slipper du oroa dig för problem. Du behöver varken tänka på färgpatroner eller service. Det tar vi hand om!

Fördelar med skrivare som tjänst


skrivare som tjänst

  • Nonstop utskriftflöde
  • Fast månadskostnad
  • Färgpatroner ingår under hela avtalsperioden
  • Utbildning/genomgång av produkt vid leverans
  • Regelbunden service och underhåll
  • Telefon- och mailsupport

Säker IT-miljö med "Follow me" print

Har du någon gång av olika skäl behövt dölja något som du skrivit ut för dina kollegor? Eller skriva ut konfidentiella dokument? Har du under din promenad till skrivaren kommit på att du inte skrivit ut allt du behöver eller att du skrivit ut för många kopior?

Med follow me print kan du avbryta dina utskrifter direkt från utskriftskön. Du kan också komplettera med fler/färre dokument via en app i din telefon. 

Istället för att skicka ditt dokument till en skrivare, skickas dokumentet till en server/moln som håller kvar utskriften. Du identifierar dig sedan vid den skrivare som är aktuell för utskrift med en kod, tag eller bricka.

Detta är ett optimalt sätt att skydda uppgifter som är extra känsliga att hamna i fel händer. Det är även en fördel med tanke på kostnadskontroll och miljöaspekt.

 

Säkra din skrivare mot IT-attacker

Företag missar ofta en viktig länk i kedjan i vår tids ökade sårbarhet för it-attacker – skrivaren.

I dagsläget är en skrivare så mycket mer än en maskin som överför ett dokuments information till ett papper. Idag har en skrivare tekniska specifikationer som kan liknas med en server eller dator. Detta gör dem minst lika utsatta för säkerhetsrisker. Obehöriga kan ta sig in i systemen, sprida kod och starta program. Trots att många vet om detta, är det många företag som inte prioriterar detta eller inte ser det som ett allvarligt hot/problem.

Hot eller attacker riktas oftast mot enskilda enheter. Många upplever att man gjort vad man kan när man med mjukvarulösningar måste identifiera sig vid skrivaren för att få ut sitt material. Men dessa skyddar egentligen bara dokumentet. En naturlig utveckling borde vara att man fokuserar mer på skrivarens säkerhetsfunktioner. Vi kan tillsammans arbeta mot att skydda samhället och det privata näringslivet mot attacker och säkerhetsrisker.

Boka ett möte för att veta mer hur vi kan underlätta din vardag med våra skrivarlösningar.

Det går också bra att kontakta oss via formuläret nedan.

Kontakta oss via detta formulär. Du binder inte upp dig för något.
Vi hör av oss till dig inom 24 timmar.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.