helgfria vardagar måndag till fredag mellan kl 07:00 och 18:00.

Support på plats ​

Support på plats, behöver du verkligen det? Ja, faktiskt det kan förändra allt till det bättre. Vi löser dina problem på plats. Dina avbrott minimeras tack vare våra skickliga tekniker.

Du står utan support på plats. Du har varken tekniker eller IT-avdelning…

…vad gör du vid ett IT-stopp?

Support på plats kan bli din räddning. Oavsett vilken typ av service och vilka tjänster du har valt hos oss har du alltid möjlighet att förbättra dina möjligheter till support på plats hos dig. Du kan skapa en säkrare företagsmiljö genom att ha en utvecklad support på plats.

Du kan få en tekniker på plats på ditt företag, med andra ord blir vår tekniker din medarbetare. En medarbetare som kan ditt företag och löser dina IT-problem. På så sätt kan du snabbare och mer effektivt få hjälp att lösa olika problem.

Oavsett vilka tekniska problem som dyker upp kan du som är kund hos oss och valt våra molntjänster alltid känna dig trygg med att dina filer är säkrade.

Bättre att förebygga än att överraskas

Vår support finns på plats för att hjälpa dig när det uppstår problem men också för att förebygga eventuella problem innan de uppstår. Detta gör att dina tekniska avbrott kommer att minimeras och dina kostnader kommer att bli lägre.

Hur ofta behöver just ditt företag IT-support?

Du väljer själv hur ofta du önskar ha vår tekniker hos er. Vi erbjuder olika paketlösningar, framförallt för att anpassa oss för just ditt företag och erbjuda dig den service som du behöver. Ingenting är omöjligt. Kontakta oss för mer information och vägledning.

Om du redan är kund hos oss

Du som redan är kund hos oss men ännu inte valt att ha någon support på plats kan kontakta oss för mer information. Detta gör du enklast genom att mejla helpdesk@netlit.se

Vad kan innebär detta för din verksamhet?

Vi kan t.ex skapa en stor trygghet för ditt företag genom våra molntjänster. Vi kan skapa en heltäckande lösning för ditt företags IT-behov och på så sätt trygga din verksamhet. Och genom att skaffa Microsoft365 via oss så får du support på svenska. Du väljer hur mycket du vill lägga över på oss – ju mer desto tryggare, säkrare och effektivare blir din IT-miljö.

Oavsett vem du är, vart du är och vad ditt företag behöver så är vi alltid intresserade av att höra vad just ditt företags behov är. Vi ser fram emot att få höra från just dig!

Osäker på vad du ska välja för paket? Boka ett möte med oss här – helt utan krav!